Benzine Yeniden Zam Geldi 21 Lirayı Bir Kez Daha Aştı İşte Güncel Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında zamlar devam ediyor. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin pompa fiyatına zam geldi. İşte yeni fiyat…

Benzine Yeniden Zam Geldi 21 Lirayı Bir Kez Daha Aştı İşte Güncel Akaryakıt Fiyatları

Brent petrolde yaşanan hareketlilik ile beraber döviz kurunun yükselmesi, akaryakıt fiyatlarına etki etmeye devam ediyor. Uzun bir süre 80 dolar seviyelerinde hareket eden petrolün varil fiyatı, OPEC+ ülkelerinin üretimi kısma kararı sonrası fiyatı yeninden yükselişe geçti ve 90 doların üstündeki seviyeleri yeniden görmeye başladı. Yaşanan bu gelişmeler akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye başladı.

Benzine Zam

Küresel piyasalarda yaşanan bu gelişmelerle beraber döviz kurundaki değişimler sonrası benzine gece yarısı 71 kuruş zam geldi. Gelen bu zam, pompa fiyatlarına yansıdı. Akaryakıt istasyonlarına giden vatandaşlar gece yarısından itibaren benzini zamlı fiyat üzerinden almaya başladı.

Gelen bu zamlarla beraber benzinin litre fiyatı İstanbul’da 21 lira 37 kuruşa, Ankara’da 21 Lira 51 kuruşa ve İzmir’de 21 lira 51 kuruşa yükseldi.

Motorin ve LPG’de ise fiyat değişikliği yaşanmadı. Motorinin litre fiyatı İstanbul’da 26 lira 35 kuruş, Ankara’da 26 lira 48 kuruş ve İzmir’de 26 lira 45 kuruş.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /