Benzin ve Motorine Fiyatlarına Art Arda Sessiz Zamlar

Son dakika haberi: Benzin ile motorin fiyatlarına sessiz sedasız zamlar yapılmaya devam ediliyor. Zamlar gece yarısından sonra geçerli oldu.

Benzin ve Motorine Fiyatlarına Art Arda Sessiz Zamlar

Araç sahiplerini üzen son dakika haberi: Benzin ve motorine sessiz sedasız zam.

Son dönemlerde dolar kurunun yükselmesi nedeniyle benzin fiyatlarında da artış görülüyor. Habertürk 'ten Olcay Dilek kaleme aldığı yazısında benzin ve motorin fiyatlarına sessiz sedasız 1 ve 2 kuruşluk zamlar yapıldığı bildirildi. 

GECE YARISI SESSİZ SEDASIZ ZAM

Akaryakıt fiyatlarında yapılan zamlar ve indirimler gece yarısından sonra geçerli oluyor. Dolar kurunun yükselmesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarında da artış görüldü. 

Bu hesaplamalar sonrası yapılan zamlar veya indirimler ise Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu  tarafından takip ediliyor. EPDK dağıtım şirketlerinin akaryakıt satış fiyatlarını ve fiyat hareketlerini anlık olarak izleniyor. EPDK gerektiğinde ise dağıtım şirketlerine uyarılarda bulunuyor.

GECE YARISI 1 'ER 2 'ŞER KURUŞLUK ZAMLAR GELDİ

Habertürk 'te yayımlanan haberdar bazı akaryakıt şirketlerinin benzin ile motorin fiyatlarına 1'er ve 2'şer kuruşluk zamlar yapıyorlar. Bu zamlar genellikle kamuoyu ile paylaşılmıyor. Bu tür zamlardan bir tanesi de Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yarısı yapıldı. Türkiye'de geniş bir bayi ağı bulunan bazı dağıtım şirketleri benzine 1, motorine 2 kuruş zam yaptılar. Bu zamlar bazı şehirlerde ise uygulanmadı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA