Belgesi olmayanın ödemesi kesilecek! SGK'dan bu ödemeyi alanlara son dakika!

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verilen ödemeler merak edilmektedir. Konuyla ilgili açıklamalar merak edilmeye başlandı.

Belgesi olmayanın ödemesi kesilecek! SGK'dan bu ödemeyi alanlara son dakika!

Emeklileri ilgilendiren açıklamalar SGK tarafından gelmeyi başardı. SGK tarafından yapılan açıklama kapsamında emeklilere bir beyanname sunuluyordu. Bankaya beyanname sunmayan emeklilere ödeme yapılmayacağı duyuruldu. Yapılan açıklamalar dikkat çekti. 

SGK tarafından yapılan açıklama kapsamında emeklileri ilgilendiren haber geldi. Özellikle emeklilere beyanname sunmayan emeklilere ödeme yapılmayacak. SGK tarafından sunulan maaş promosyonundan faydalanmak için emeklilerin beyanname vermesi gerektiği açıklandı. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından emekli aylığı alan kişilere promosyon ödemeleriyle ilgili detay geldi. Bildiğiniz gibi kamu bankaları ve özel bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılmakta. Yapılan promosyon ödemeleri 8 bin TL ile 12 bin TL arasında değişiklik göstermeye başladı. 

SGK

SGK tarafından yapılan açıklamada şu kelimeler kullanıldı. Yapılan açıklamada;

Emekli aylığı alan kişilere göre verilen promosyon ödemeleri, kamu bankalarında 2 katına çıkarıldı. 8 bin TL ile 12 bin TL arasında verilen bu ödemeler ile siz de promosyondan faydalanabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra SGK'dan ölüm aylığı alan kişiler başvuru yapması halinde 5 bin TL'de promosyon ödemesi yapılacaktır. Yapılacak ödemeden faydalanmak için sizin de hak sahipliği başvurusu yapmanız gerekiyor. Belirlenen tutarlar asgari seviyede olmakla beraber bankaların kendi uygulaması doğrultusunda promosyon miktarları artmaktadır.