Bekir Pakdemirli, Fındıkta İyi Haberi Verdi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den fındık fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Pakdemirli iyi haberi verdi.

Bekir Pakdemirli, Fındıkta İyi Haberi Verdi

Fındık fiyatları ile ilgili beklenen açıklama.

TBMM'de Tarım ve Orman Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri vardı. Genel Kurula katılan Bakan Pakdemirli'ye fındık fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Bağımsız Milletvekili Cemal Enginyurt'un fındık fiyatları düşmeye başladı yeniden 24 T Lseviyesine getirilecek mi? İtalyan Tekel şirketin oyununun bozulup bozulmayacağını sordu.

Toprak Mahsulleri Ofisi'nin fındık alımını 31 Aralık tairihnde durduracak olması nedeniyle fındık fiyatlarının düşmeye başladığını, sayın Cumhurbaşkanının açıkladığı 24 'TL'lik fiyatın altına geldiğini söyleyen Enginyurt, bu konuda daha önce sormasına rağmen Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'nin bir cevap vermediğini, fındık üreticilerinin bir cevap beklediğini söyledi.

Bu soruya cevap veren Bakan Pakdemirli, "Şu an itibarıyla aldığım bilgi Hazine Maliye'den iş çıkmak üzere. Yani biz bunun uzatılması konusunda bir inisiyatif kullandık. Bunun uzatılması konusunda tedbiri alıyoruz." dedi.