Bayramda 7500 TL destek! Başvuru filan istenmeyecek

Nisan ayına girilmesiyle beraber yeni kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, bayram tatiline ilişkin kampanyasını duyurdu. Buna göre, şartları yerine getiren müşteriler, 7 bin 500 TL kazanacak. Peki, kampanya şartları neler? İşte ay"Nisan ayının heyecanı Ziraat Bankası'nda! Bayram tatiline özel sürpriz kampanya başladı. Katılımcılar, belirlenen şartları yerine getirdiklerinde tam 7,500 TL kazanma fırsatını yakalayacaklar. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin...

Bayramda 7500 TL destek! Başvuru filan istenmeyecek

Tatil Alışverişinde Büyük Fırsat: Ziraat Bankası ve Touristica'dan Müşterilere Özel Kampanya!

Ziraat Bankası, bayram öncesinde müşterilerine tatil coşkusunu arttıracak bir kampanya sunmaya hazırlanıyor. Yenilikçi adımlarından biri olarak, Touristica ile iş birliği yaparak tatil alışverişlerine özel avantajlar sunuyor. Bu heyecan verici kampanya kapsamında, Ziraat Bankası'nın Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle Touristica'da yapılacak alışverişlerde müşterilere büyük fırsatlar sunuluyor.

Detaylarıyla bakıldığında, tek seferde yapılacak alışveriş tutarına göre müşterilere çeşitli tutarlarda Bankkart Lira ödülleri verilecek. Örneğin, 25 bin lira ile 49 bin 999 lira arası alışverişlerde 2 bin 500 lira, 50 bin lira ile 99 bin 999 lira arası alışverişlerde 5 bin lira, ve 100 bin lira ve üzeri alışverişlerde ise tam 7 bin 500 lira Bankkart Lira kazanma fırsatı sunuluyor.

Bu kampanya, müşterilere tatil harcamalarında önemli bir avantaj sağlayarak bayram öncesinde tatil planlarını daha keyifli hale getirmeyi amaçlıyor. Ziraat Bankası'nın yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımıyla, tatil heyecanı herkes için daha erişilebilir hale geliyor.

Kampanyaya katılmak oldukça kolay! Müşteriler, Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla katılım sağlayabilirler.

SMS ile katılmak isteyenler için adımlar oldukça basit: Bankalarında kayıtlı cep telefonlarından "TOURISTICA" yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterli olacak.

Ancak unutulmaması gereken bir nokta var: Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekecek. Yani, katılım sağlamayanlar maalesef kampanyadan faydalanamayacaklar.

Bankkart Lira kazanmak için yapılması gereken ise oldukça net: Alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekecek.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Mayıs 2024 tarihinde yüklenecek ve tatlı bir sürpriz olarak 9 Haziran 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Ancak bu tarihi kaçırmamak önemli çünkü kullanılmayan Bankkart Liraları 10 Haziran 2024 tarihinde geri alınacak. Bu detaylarla kampanyaya katılmak için bir fırsatı kaçırmayın!