Bayram sürprizi havalara uçurdu! Giyim alışverişiniz bedavaya gelecek

Bayramın gelmesine sayılı günler kala vatandaş tarafından alışveriş zamanı başlamış demektir. Vatandaşın özellikle giyim alışverişi için ek para olması önemlidir. Bu açıklamayla giyim alışverişi bedavaya gelecek.

Bayram sürprizi havalara uçurdu! Giyim alışverişiniz bedavaya gelecek

Son zamanlarda fiyatların tavan yapması sebebiyle insanlar alışveriş yapmakta zorlanmaktadır. Hal böyle olunca da belediyeler tarafından yeni kararlar alınmaktadır. Alınan son karar vatandaşın yüzünü güldürmeyi başardı. 

İstanbul'da yaşayan İstanbulkart kullanıcılarının yüzünü güldüren haber geldi. Bu kart sadece ulaşımda kullanılmamakla beraber ayrıca pek çok mağazada, etkinlikte geçerli olmaktadır. Sayısız avantajlarıyla bilinen İstanbulkart'ın kullanım alanlarından biri de bir giyim mağazası oldu. 

O Mağazada Yüzde 20 İndirim Fırsatı! 

İstanbulkart kullanıcıları bu kartını farklı yerlerde kullanabilmektedir. Son yapılan açıklamayla Defacto mağazalarında yapılacak alışverişte geçerli olacak olan bu kart sayesinde siz de alışverişinizi indirimli yapabileceksiniz. 

istanbulkart

Defacto mağazalarından alacağınız ürünlerde eğer İstanbulkart sahibi iseniz ödediğiniz paranın yüzde 20'sini tekrar iade alacaksınız. Açıklanan kampanya kapsamında maksimum kazanılacak ödül miktarı 200 TL'dir. 

Tüm kart sahiplerine açık olan bu kampanyadan sizde faydalanabilirsiniz. Alışveriş yaparak kazandığınız ödülü alışverişten bir sonraki gün kartınızda görebileceksiniz. Bu ödülün nakit olarak alınması da mümkün olmamaktadır.