Bankaya Borcu Olanlar: O Borçlar Devredildi

Bankalara borcu olan vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 2 milyondan fazla kişinin borçlarının varlık yönetim şirketlerine devredildiği bildirildi.

Bankaya Borcu Olanlar: O Borçlar Devredildi

Bankalara borcu olanlar dikkat: Borçlar Varlık Yönetimine devredildi. 

Banklara olan borçlar ödenmeyince bu ücretler, daha sonra yasal faizleri ile birlikte talep ediliyor. Ancak borcunu bankalara uzun süre ödemeyen vatandaşların bu borçları Varlık Yönetim Şirketleri 'ne devrediliyor. 

2 MİLYONDAN FAZLA KİŞİYİ İLGİLENDİRİYOR

Edinilen son dakika bilgilerine göre bankalar , 2 milyondan fazla kişinin biriken, uzun süredir ödenmeyen borçlarını varlık yönetim şirketlerine verdi. 51 milyon TL 'den fazla alacak Varlık Yönetim Şirketleri tarafından tahsil edilecek. 

O BORÇ ÖDENECEK: KAÇIŞ YOK

Konu ile ilgili yapılan açıklamada vatandaşların borçlarının banka tarafından Varlık Yönetim Şirketlerine verildiği bildirildi. Yani bu boç ödenecek. Bu nedenle bankalara borcu olan vatandaşların en kısa sürede borcunun hangi varlık yönetim şirketine devredildiğini öğrenmesi ve yapılandırma-taksit imkanlarından faydalanarak bu borçlarını ödemesi gerekiyor. 

BORÇ NE KADAR?

Bankalara borcu olan ve bu borcu uzun süre ödemeyen vatandaşlar, borcunun hangi varlık yönetim şirketine devredildiğini öğrenmek için bankaya müracaat edebilir. Borcunuzun olduğu banka , tutarın ne kadar olduğunu ve hangi varlık yönetim şirketine devrildiği bilgisini verir. 

Bankaya gitmeden, mail yolu ile de borcunuzun ne kadar olduğunu , hangi varlık yönetim şirketine  devredildiğini öğrenebilirsiniz. Bunun için kimlik bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi  ‘[email protected]’ adresine gönderebilirsiniz.

Dernek, sizin  borcunuzun hangi varlık yönetim şirketine devredildiğini öğrenip bilgisini size verir.

SEVİNDİREN YANI

Borçların varlık yönetim şirketlerine devredilmesinin iyi yanı , borcunuzda yapılandırma yapabilmeniz. Sizin ödeme durumunuza göre Varlık Yönetimi Şirketi borcu taksitlere bölüyor ve taksitler şeklinde borcunuzu ödeyebiliyorsunuz. 

Kadın*erkek diğer adaylar bu adreste >>  TIKLA KATIL

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA