Bankalardan Kimlik Gösterene Anında 20 Bin TL Nakit Desteği!

Müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar yeni müşterilere özel kredilerinin yanında, emeklilere de desteğini arttırmaya başladı.

Bankalardan Kimlik Gösterene Anında 20 Bin TL Nakit Desteği!

Bankacılık sektöründe adından sık sık bahsettiren kamu ve özel bankalar, emekli maaş müşterileri için düşük faizli kredi kampanyalarına başladı. Emekli vatandaşlar bankaların açıkladığı kredi ve promosyon kampanyalarından anında yararlanabiliyor.

İşte bankaların emeklilere özel hazırladığı fırsatlar:

Halkbank

En popüler kamu bankalarından biri olan Halkbank, yüzde 1.55’ten başlayan faiz oranları ile emeklilere kredi imkanı sağlıyor.

50 bin TL ve üzeri krediler için 36 ay vadeli, bu tutarın altındaki krediler için ise 24 ay vadeli emekli kredi kampanyasında 20 bin TL nakit desteği sunuluyor.

Bu kapsamda ortalama yüzde 1.60 faiz oranı ve 36 ay vade seçeneği ile 25 bin TL kredi çeken bir müşteri için 986 TL aylık ödeme planı çıkarılıyor.

Halkbank emekli kredisine internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamasından başvuru yapılabiliyor.

Denizbank

Bir diğer kredi desteğini sağlayan Denizbank, yüzde 1.92 faiz oranı ve 36 ay vade seçeneği ile emeklilerin yüzünü güldürüyor.

Bu kapsamda yüzde 1.92 faiz oranıyla 10 bin TL emekli kredisi çeken müşteriler ayda 411 TL ödeyerek nakit desteğinden kolaylıkla yararlanabiliyor.

 Ziraat Bankası

Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan müşterilerin yararlanabileceği bu kredide yüzde 1.55’ten başlayan faiz oranları sunuluyor.

25 bin TL üzerinde kredi talebinde bulunan müşteriler için yüzde 1.69 faiz oranı öne çıkıyor.

Ziraat Bankası’ndan 25 bin TL ihtiyaç kredisi çeken bir emekli maaş müşterisi aylık 767 TL taksitlerle ödeme planı çıkarabiliyor.