Bankalarda promosyon yarışı kızıştı! O banka 35.750 TL'ye onay mührünü bastı

Bankaların promosyon oranlarında güncel tutarlar belli oldu. 35 Bin 750 TL promosyon alma imkanına sahip olabilirsiniz. Özel bankalar ile kamu bankaları emekli promosyonu konusunda büyük bir rekabete girişiyor.

Bankalarda promosyon yarışı kızıştı! O banka 35.750 TL'ye onay mührünü bastı

Emeklilere yönelik sunulan promosyonlar 12 bin liraya kadar ulaşıyor. Bu rekabet ortamında Akbank da 35 bin 750 TL'ye kadar promosyon vereceğini duyurdu. Bankalar arasındaki emekli promosyonu rekabeti giderek kızışıyor. Emeklilere yönelik sunulan promosyon miktarları artarken Akbank da 35 bin 750 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Emekliler en yüksek promosyonu sunan bankayı tercih etmek için araştırmalarını sürdürüyor.

Bankalar Ne Kadar Promosyon Ödemesi Yapıyor?

Farklı bankaların emeklilere yönelik promosyon teklifleri emekliler arasında yoğun ilgi görüyor. Halkbank Vakıfbank Denizbank ve Akbank gibi önemli bankalar emekli müşterilerine çeşitli promosyonlar sunarak dikkat çekiyor.

Bankalarda promosyon yarışı kızıştı! O banka 35.750 TL'ye onay mührünü bastı

Halkbank emekli maaşını bankalarından 3 yıl boyunca alma taahhüdü verenlere 8 bin ila 12 bin lira arasında promosyon imkanı sağlıyor. Vakıfbank ise emekli maaşlarına göre 5 bin ila 12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapıyor.

Denizbank emekli maaşlarını bankalarından 3 yıl boyunca almaya karar verenlere 5 bin ila 12 bin lira arasında nakit promosyon fırsatı sunuyor. Akbank ise emekli maaşını Akbank'tan alanlara 6.250 ila 15 bin lira arasında promosyon ödemesi yaparken Çınarcık Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı anlaşma kapsamında personeline 35 bin 750 lira promosyon ödemesi sunuyor.