Bankalar sunduğu promosyondan utanacak! 35.500 TL nakit promosyon ödenecek

Emeklilerin dışında özel sektör, kurum ve kuruluşlardan maaş alan bankalardan da teklif verilecek. İşte yeni açıklaması yapılan promosyon sözleşmesi hakkında detaylar..

Bankalar sunduğu promosyondan utanacak! 35.500 TL nakit promosyon ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dönemde prompsyon ücretlerinin artırılacağı yönündeki açıklamasının ardından ülke genelinde promosyon kampanyaları tüm hızıyla sürüyor. Emekliler özel bankalardan promosyonların yanı sıra kamu bankalarından 12.000 liraya varan emeklilik promosyon kampanyaları ararken, sunulan Ek kampanyalarla bu rakam 18.000 liraya denk gelebiliyor.

Emeklilerin dışında özel sektör, kurum ve kuruluşlardan da maaş toplamak amacıyla bankalarla ihaleler yapılıyor. Özellikle çalışanın teklifi maaş düzeyini aşabilir. Ekonomik koşulların sıkılaşmaya devam ettiği bir dönemde promosyon sübvansiyonları, işçilerin boşlukları doldurmasına veya borçlarını ödemesine yardımcı olacak en önemli desteklerden biri.

Akbank promosyonu açıklandı

Bankalar sunduğu promosyondan utanacak! 35.500 TL nakit promosyon ödenecek

Çalışan promosyonu söz konusu olduğunda, çalışanın çalıştığı kurumun düzenlediği ihale çağrısına göre en yüksek terfi tutarını ödeyen banka kazanıyor. Bu promosyonlarda bankanın faydası maaşı yatırmak ve tutarı birkaç gün içinde işleme koymaktır. MEM promosyonu son zamanlarda dikkat çekti. Banka ile sözleşmesi sona eren kuruluş, açtığı ihalede en yüksek tutarı teklif eden banka ile anlaşmaya varırken, gerekli bilgiler de kamuoyunun bilgisine sunuluyor.

Anlaşma kapsamında çalışanlara 35.500 TL tutarında promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. Yalova Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bankalar arasında yapılan ihalede kazanan banka, belirlenen tutarın ilk maaş ödemesinden önce çalışanların hesabına aktarılacağını belirterek, sözleşme süresinin 3 yıl olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz günlerde personel terfileriyle ilgili harekete geçen ihaleyi Akbank'ın kazanmasının ardından ayın 15'ine kadar 35 bin 500 TL promosyon ödemesinin hesaplara yatırılacağı açıklandı.