Bana para lazım diyene PTT sürprizi! TC kimlik numarasını veren 49.000 TL nakit paraya kavuşacak

Tek başvuruya 49 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Bana para lazım diyene PTT sürprizi! TC kimlik numarasını veren 49.000 TL nakit paraya kavuşacak

PTT başvuru yapan kişilere 49 bin TL ödeme yapıyor! Başvuru tarihlerini kaçırmayın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

PTT 49 BİN TL ÖDEME KAMPANYASI

PTT tarafından yapılan son duyurulara göre ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara ödeme desteği verilecek. PTT asgari ücretle çalışan kadınlara doğum yardımı yapacak. Doğum yapan kadınlar 48 bin 888 TL ödemeden faydalanabilecek. Ödemelerden faydalanabilmek için asgari ücret alınması ve gerekli belgelerin ibraz edilmesi gerekiyor. Doğum desteği doğum yapan kadınlara devlet destekli verilen bir ödemedir. 

ptt 49 bin tl ödeme

İhtiyaç sahibi ve asgari ücretle çalışan kadınlara yönelik sağlanan destek ödemelerinden faydalanabilmek için tam zamanlı çalışmak ve en az 180 gün sigorta priminin ödenmesi, doğum yaptıktan sonra en fazla bir sene içinde başvuru yapılması gerekiyor. Başvuru sonrasında ödemeler direkt olarak hesaplara yatırılıyor. Doğum desteğinden faydalanmak için başvurular SGK veya PTT'ye yapılabiliyor. Başvuru ile ilgili detaylı bilgiler SGK resmi internet sitesi üzerinden paylaşılıyor. Ekonomik zorluklar günden güne artarak devam ederken SGK ve PTT tarafından sağlanan destek ödemelerinden faydalanarak maddi ihtiyaçlarınızı az da olsa giderebilmek için başvurularınızı hemen oluşturabilirsiniz!