Bakan Pekcan'dan Öğrenciler için Yeni Burs Müjdesi

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Dış Ticaret Meslek Liseleri Tanıtım ve Alt Protokol İmza Töreninde yaptığı konuşmada, dış ticaret alanında meslek edinmek, kariyer yapmak isteyen gençler için staj, burs ve diğer istihdamı kolaylaştırıcı adımların atılacağını söyledi.

Bakan Pekcan'dan Öğrenciler için Yeni Burs Müjdesi

Bakan Pekcan, Bakanlıklar ve TİM arasındaki ortak çalışmayla Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin yeniden yapılandırıldığını belirtirken, bu süreçte öğrencilerin hem meseleğe adımını kolaylaştıracak hem de nitelikli iş gücüne katkı sağlaması amacıyla öğrencileri teşvik edici adımların da atılacağını söyledi.

Bakan Pekcan , "Bugün, dış ticaret alanında meslek edinmek, kariyer yapmak isteyen gençlerimiz için önemli bir adımı daha hep birlikte atıyoruz.Dış Ticaret Meslek Liseleri Projesi kapsamında öğrencilere, staj, burs ve diğer istihdamı kolaylaştırıcı imkanlar sağlanmasını hedefliyoruz.Bakanlıklarımız ve TİM'in ortak çalışmasıyla belli okullarımız, Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri adıyla yeniden yapılandırıldı." diye konuştu.

Kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alışverişi, yeni iş haberleri için... Yeni memur alımı duyuruları yayımlandı! İlkokul, lise , önlisans ve lisans iş haberlerini takip etmek için TIKLA VE ÜCRETSİZ İNDİR.