Bakan Nebati’den Asgari Ücret Müjdesi

Asgari ücretin ne kadar olacağı merak ediliyor. Aralık ayının ilk haftasında asgari ücret tespit komisyonu toplanacak. 2023 yılı zammı belirlenecek. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bakan Nebati’den Asgari Ücret Müjdesi

Maliye Bakanı Nureddin Nebati, tıpkı geçen sene olduğu gibi bu senede asgari ücret ile çalışanların yüzünün güleceğinin altını çizen, konuya dair ilginç açıklamalarda bulundu. İnsanların meraklarını gidermeye çalışan Hazine ve Maliye Bakanı, çok yakın zamanda asgari ücret zam oranının belli olacağını söyledi. 
Bakan Nebati, enflasyon, orta sınıf grubuna yapılacak olan konut projesi, döviz kurları, asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulundu.


2023’de Maaşlar İçin Olumlu Adım Atılacak
Bakan Nebati, 2023 yılında sabit çalışanlar ve asgari ücret çalışanları için olumlu adımlar atılacağını söyledi.  Üretim, destek, istihdam, ihracat, yatırım konusunda ülkenin ihtiyaçları olduğunu, bu ihtiyaçlar konusunda ise çalıştıklarını söyledi. Senelerdir bu doğrultuda çalıştıklarını yeni dönemde de çalışmalarına aynen devam edeceklerinin de altını çizdi.