Bakan Nebati Esnafa Müjdeyi Verdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kısa süre içinde esnafı rahatlatacak ekonomik bir paketi uygulamaya alacaklarını duyurdu.

Bakan Nebati Esnafa Müjdeyi Verdi!

Bakan Nebati Esnafa Müjdeyi Verdi

Memur, emekli ve asgari ücretlinin ekonomik kayıplarının telafi edileceğini her seferinde duyuran hükümetten, bu sefer de esnada müjde geldi. Konuyla ilgili olarak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kısa süre içinde esnafı rahatlatacak ekonomik bir paketi uygulamaya alacaklarını duyurdu. 

Açılış ve görüşmeler için Batman'ı ziyaret eden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kentte bürokrasi ile görüşmelerini tamamladıktan sonra AK Parti il teşkilatını ziyaret etti. AK Parti'li gençler Bakan Nebati'yi meşale, erbane ve Kürtçe şarkılar eşliğinde karşıladı. AK pati teşkilatıyla birlikte kentte ki esnafın nabzını tutmak isteyen Bakan Nebati, iş yerlerine ziyaret etti. Yapılan ziyarette esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Bakan, esnafa müjdeyi bizzat kendisi verdi. 

Esnafımızı rahatlatacağız

Memur, emekli ve asgari ücretliyi enflasyona ezdirmeyeceklerini bir kez daha vurgulayan Bakan Nebati esnaflar için de ekonomik bir paketin kısa süre içinde uygulamay alınacağını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın detayları açıklayacağını duyurdu. Nebati esnaf ile konuşmasında, "Esnafımızı rahatlatacak paket yolda geliyor. Esnafımızı rahatlatacağız. Cumhurbaşkanımız açıklayacak" ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Nebati'ye ziyaretleri sırasında Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Milletvekili Ziver Özdemir ve protokol üyeleri eşlik etti.