Bakan Nebati Ayçiçek Yağı Stoğunu Açıkladı ve Uyardı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Ayçiçek stoğu hakkında ‘’Temmuz ayına kadar yetecek ayçiçek yağı var’’ açıklamasında bulundu.

Bakan Nebati Ayçiçek Yağı Stoğunu Açıkladı ve Uyardı

Yağ stoğunun tükendiği söylentileri ve bazı marketlerin stokçuluk yaptığı haberleri üzerine açıklama yapan Bakan Nebati’den konuyla uyarı yaptı.

Stokçuları açık açık uyaran Nebati, "Bunun altında kalırsınız. Operasyon çekenlere karşı bizim de Bakanlık olarak operasyon çekeceğimizi herkes bilsin." dedi.

‘’Temmuz ayına kadar yetecek ayçiçek yağı stoğumuz var’’

Marketlerin stokçuluk yaptığı ve ülkemizde yeterli Ayçiçek yağı stoğunun olmadığı söylentilerine değinen Bakan Nebati, "Hiçbir şey yapmasak bile temmuz ayına kadar yetecek ayçiçek yağı stoğumuz var. Kuyruk var, yokluk var gibi söylentileri yayanlar ülkeye ihanet ediyor. Bunun altında kalırsınız. Operasyon çekenlere karşı biz de operasyon çekeceğiz" ifadelerini kullandı.

‘’20 yıldır kimse hayat pahalılığı karşısında ezdirilmedi’’

Nebati konuşmasına şu sözlerle  devam etti: "Zorluklar paylaşılarak yan yana durarak çözülür. Son 20 yıldır bu ülkede hiç kimse fiyat artışları karşısında ezdirilmedi. Küresel bir zorluk. Dünyanın her ferdi bunu yaşıyor. Dünyanın hangi ülkesinde birileri kalkıp ihanet derecesinde piyasayla oynuyor diye sormak lazım. 20 yıldır kimse hayat pahalılığı karşısında ezdirilmedi, bundan sonra da ezdirilmeyecek, bunun için her şeyi yapacağız. Birlikten Bereket isimli projeyi harekete geçireceğiz. Bu ülkenin kadını erkeği hep beraber hareket edeceğiz. Birbirimize çelme takmayacağız. Biz dostu dost biliriz, yaren oluruz. Yeter ki bu ülke için çalışalım, alın teri dökelim. Ne mutlu bize ki bu ülkeye alın teri döküyoruz.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /