Bakan Kasapoğlu’ndan Gençlere Destek Mesajı

'Genç odaklı siyaset' anlayışı ile gençlerin yanında olduklarını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Yüzyılı’nın gençlerin yüzyılı olacağını dile getirdi.

Bakan Kasapoğlu’ndan Gençlere Destek Mesajı

Uşak'ta Gençlik ve Spor yatırımları toplu açılışı ve 3 çocuk temel atma törenine katılım sağlayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, konuşmasının başında Pençe-Kilit hareket bölgesinde şehit düşen askerleri rahmet ve minnetle yad ettikten sonra şu ifadeleri kullandı;

“Artık gençlerimiz ne aldılarsa onu ödüyorlar. Hiçbir fark olmaksızın, hiçbir ilave olmaksızın. Bu devrimdir. Bu, genç odaklı siyasetin Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en büyük adımlarından bir tanesidir. 27 milyar liralık yükün gençlerimizin, onların kıymetli ailelerinin omuzundan alınmasıdır. Bu yıl yine kredi ve burs başvurularımızı başlattık. En kapsamlı, yani objektif şekilde hiç İnsan eli değmeden 12 farklı kurum ve kuruluşun doğrulamasıyla birlikte bu başvuruları da neticelendireceğiz. Bakanlık olarak tüm imkanlarımızla, spor altyapısıyla, gençlik merkezleri ile, proje destekleri ile, burçlarıyla, kredileri ile, yurtlarıyla gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.