Bakan Duyurdu! Faizsiz 125 Bin TL Kredi Desteği Verilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada faizsiz kredi desteklerinin arttırıldığını duyurdu. Buna göre 100 bin TL olan faizsiz kredi desteği 125 bin TL'ye kadar çıkarıldı.

Bakan Duyurdu! Faizsiz 125 Bin TL Kredi Desteği Verilecek!

İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Fashion Connection (IFCO) Hazır Giyim ve Moda Fuarı Açılış Törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldı. Bakan Varank burada yaptığı açıklamada kredi destek ödemelerinin arttırıldığını söyledi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank detayları kamuoyu ile paylaştı. İşletmeler için 100 bin TL olan faizsiz kredi desteği 125 bin TL'ye kadar çıkarıldı. İşletme sahibinin kadın olması durumunda ise destek 135 bin TL'ye çıkacak.

Bakan Varank, "Şu ana kadar 47 bin işletmeye 4 milyar liraya yakın destek verdik. 63 bin genç kardeşimizin istihdam edilmesini sağladık. Aldığımız çok güzel geri dönüşler var. İstihdam edilen kişi başına sağladığımız destek miktarını 100 bin liradan 125 bin liraya çıkardık. Genç ve kadın istihdamının önceliklendirildiği programa başvurular 10 Ekim'e kadar devam edecek. Başvurusu onaylanan işletmelerimiz 28 Kasım tarihine kadar KOSGEB'ten istihdam başına 125 bin lira ödemelerini talep edecekler." dedi.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Programın dördüncü dönemine www.kosgeb.gov.tr adresindeki "e-Hizmetler" menüsünden başvuruda bulunabilecek.

Başvuruları kaçırmamak ve anında haberdar olmak için uygulamamızı indirin.

https://www.kamubulteni.com/images/upload/KAMUBULTENY_GOOGLE_PLAY.png https://www.kamubulteni.com/images/upload/KAMUBULTENY_IOS.png 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

https://www.kamubulteni.com/images/upload/instagram.png / https://www.kamubulteni.com/images/upload/facebook.png / https://www.kamubulteni.com/images/upload/twitter.png