Babalar Günü Hediyesi Hazırlamadıysanız Üzülmeyin! 150 TL Destek Geldi

Babalar Günü yaklaşıyor. Eşinize ya da babanıza henüz hediye almadıysanız kara kara düşünmeyi bırakabilirsiniz. Bu seneki Babalar Günü için maddi destek yapılacak. Üstelik desteğin bedeli tam tamına 150 TL.

Babalar Günü Hediyesi Hazırlamadıysanız Üzülmeyin! 150 TL Destek Geldi

Türkiye’de Babalar Günü ne zaman diye soruyorsanız ve bu özel gün aklınızdan tamamen çıktıysa size hemen söyleyelim. 18 Haziran 2023 tarihinde Babalar Günü kutlanacak. Babanızı ya da çocuklarınızın babasını bu özel günde sevindirmek istiyorsanız maddi destek kapıda!

Babalar Günü’ne Kaç Gün Kaldı?

Babalar Günü Halkbank kampanyası düzenlendi. Halkbank Paraf Kredi Kartı üzerinden bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 150 TL değerinde Paraf Para kazanabiliyorsunuz. Yaklaşık 10 gün kalan Babalar Günü hediyeniz ve desteği alabilmek için acele edin.

Babalar Günü Hediyesi için Maddi Destek

Paraf Para nasıl kazanılır merak edenler için açıklayalım. Öncelikle kampanya 1 Haziran 2023 tarihinde başladı ve 18 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu süreç içerisinde giyimden, elektroniğe, optikten, saate her 400 TL ve üzerindeki ikinci harcamanız için 25 TL kazanabileceksiniz. Toplamda ise 150 TL Paraf Para kazanabilirsiniz.