Asgari Ücrette Yeni Hesaplama

2020 asgari ücret zammı için görüşmelere 1 aydan az süre kaldı. Aralık ayının ilk günlerinde , yeni yıl zammı için toplantılar başlayacak. Zam görüşmeleri başlamadan önce TBMM 'den asgari ücret için yumurta hesabı geldi.

Asgari Ücrette Yeni Hesaplama

Asgari ücrette yumurta hesabı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 'nda asgari ücret tartışması çıktı. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir  'in yaptığı asgari ücret  hesabı üzerinden çıkan tartışma detayları komisyon tutanaklarına yansıdı.

AK Partili Uğur Aydemir yaptığı açıklamada 2002 senesinde asgari ücret ile 1707 yumurta alındığını , 2019 yılında ise asgari ücrete 4 bin 375 adet yumurta alınabildiğini söyledi. 

Aydemir 'in bu sözleri sonrası söz alan CHP 'li Lale Karabıyık  "Sadece yumurta mı yiyecek?" ifadeleri ile tepki gösterdi. 

İşte tutanaklara yansıyan o tartışma:

Kadın erkek vatandaşlar bu sayfada >> TIKLA KATIL

2020 ASGARİ ÜCRET GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR

2020 yılında sgari ücrete uygulanacka zam oranı için görüşmeler Aralık ayında başlayacak. Türk İş, DİSK, TİSK ve Çalışma Bakanlığı 'nın katılımı ile yapılacak asgari ücret görüşmeleri Aralık 'ın son haftasına kadar devam edecek ve asgari ücret zammı belli olacak.

Bakalım 2020 yılında asgari ücrete kaç yumurta alacağız.

ASGARİ ÜCRET ZAMMI BELLİ OLDUĞUNDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Daha önce AK Partili Akbaşoğlu simit çay hesabı yaparak asgari ücretlinin 1100 TL 'sinin cebinde kalacağını söylemişti. İlgili haber aşağıda >>