Asgari Ücrette Son Viraj! Rakamlar Açıklanacak

Asgari Ücret Tespit Komisyonunun kritik toplantısı bugün gerçekleşecek. Yeni ücretle birlikte asgari geçim indiriminden, GSS primine , tazminatlara kadar bir çok ücret değişecek.

Asgari Ücrette Son Viraj! Rakamlar Açıklanacak

Bugün TÜİK yetkilileri tarafından yapılacak sunumun ardından, işçi kesimi ve işveren kesiminin 2021 yılına ilişkin asgari ücret tekliflerinin netleşmesi bekleniyor.

TÜRK İş Genel Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret tespit komisyonu toplantılarının başladığı tarihte yaptığı açıklamada, TÜİK tarafından açıklanacak verilere işaret etmiş ve gelecek makul tekliflere evet diyebileceklerini söylemişti. Atalay,"TÜİK, bir işçinin aylık gıda harcama tutarını açıklasın. Ona göre hareket ederiz. Toplumun yüzde 40'ı güzel bir haber bekliyor. Güzel haberlere toplumun bu dönemde daha çok ihtiyacı var. İnşallah, umut ettiğimiz bir rakam önümüze gelir, biz de masada imzalarız." demişti.

Siz ne kadar olmasını bekliyorsunuz, Asgari ücretle ilgili sizin görüşleriniz neler?

Ssgari ücret sizce en az kaç lira olmalı? yorumlarınızı sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.