Asgari Ücrete Zamla İlgili Numan Kurtulmuştan Flaş Açıklama Ne Kadar Olacak?

Asgari ücretle ilgili kulislerde kullanılan rakamlar netleşmeye başlarken AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuştan flaş bir açıklama geldi. Kurtulmuş, asgari ücret ile ilgili ipucu verdi.

Asgari Ücrete Zamla İlgili Numan Kurtulmuştan Flaş Açıklama Ne Kadar Olacak?

Kulislerde asgari ücretin yılbaşından itibaren 8 bin 690 liraya çıkarılacağı yönünde söylentiler güçlenirken AK Parti cephesinden önemli bir açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, “ Herkesin tatmin olabileceği, iyi oldu diyebileceği bir ücret gündeme gelecektir” dedi.

“Hükümetin Görevi Vatandaşı Enflasyon Altında Ezdirmemektir”

Son olarak Milliyet’ten Abdullah Karakuş’un sorularını cevaplana Kurtulmuş, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Asgari ücret konusuna da değinen Kurtulmuş, “Burada yapılacak şey, fiyat artışlarının karşısında vatandaşımızın alım gücünü arttıracak tedbirlerin ortaya konulmasıdır, klasik bir klişedir, ama onu yapıyoruz. Hükümetin önceliklerinden birisi enflasyonun altında vatandaşımızı ezdirmemektir. Bunun için neredeyse her Bakanlar Kurulundan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız alınan tedbirleri açıklıyor.

“Herkesin Tatmin Olabileceği Bir Rakam”

Geçtiğimiz sene biliyorsunuz asgari ücret 1 yıl içerisinde iki kez yükseltildi. Şimdi de, yılsonu itibariyle bir miktar refah payını da koyarak herkesin tatmin olacağı, iyi oldu diyebileceği bir asgari ücret gündeme gelecektir. İnşallah asgari ücretli, emekli ve memur maaşlarındaki artışlarla da vatandaşlarımız rahat bir nefes alacaktır” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /