Asgari Ücret Zammında Flaş Gelişme Kabine Toplantısı İşaret Edildi

Asgari ücret zammı ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Bakan Bilgin’in önümüzdeki hafta Kabine toplantısında sunum yapması bekleniyor.

Asgari Ücret Zammında Flaş Gelişme Kabine Toplantısı İşaret Edildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in dün yapmış olduğu asgari ücret detaylarının önümüzdeki hafta paylaşılacağı açıklaması sonrası önemli gelişmeler yaşandı. Asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı merak edilirken gözler kabine toplantısına çevrildi.

Kabine Toplantısında Sunum

Bakan Bilgin tarafından önümüzdeki hafta Kabine toplantısında asgari ücret zammı ile ilgili sunum yapılması bekleniyor. Bu sunumda mevcut şartlar ele alınıp asgari ücrete zam yapılıp yapılmaması konusunda değerlendirmeler yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'ı 16 Haziran'da AK Parti Genel Merkezi'nde kabulünün ardından gündeme gelen asgari ücrette artış beklentisi sonrası çalışmalar da hız kazandı.

TİSK Bakan Bilgin’i Ziyaret Etti

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda işverenleri temsil eden Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunun (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, dün gerçekleştirdiği temaslar kapsamında ilk olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'i ziyaret etti.

İşçi ve işveren temsilcileriyle görüşen Bakan Bilgin'in hafta başında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda asgari ücretle ilgili bir sunum yapması ve bu sunum neticesinde asgari ücretle ilgili bir karar alınması bekleniyor

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /