Asgari Ücret Ne Kadar Olacak Numan Kurtulmuş’tan Bomba Gibi Açıklama

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, özel bir yayında asgari ücret ile ilgili bomba gibi açıklamalarda bulundu. Bakan Kurtulmuş, asgari ücret zammının herkesi tatmin edeceğini söyledi.

Asgari Ücret Ne Kadar Olacak Numan Kurtulmuş’tan Bomba Gibi Açıklama

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücret zammı, AK Parti'nin yol haritası, seçim anketleri, iç ve dış gelişmelerle birlikte birçok konuyu tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel'e değerlendirdi. Asgari ücrete gelecek zammın herkesi tatmin edeceğini belirten Kurtulmuş’un asgari ücretle ilgili açıklaması şu şekilde;

Bu yılın başında beklentilerin çok üstünde bir asgari ücret rakamı vardı. Bu anlamda fiyat artışlarının devam etmesi sonucu bu asgari ücreti güncelleme sorunu ortaya çıktı. Temmuz ayında da 10 yıllar boyunca yapılmamış bir şey yapıldı. Türkiye'de aynı yıl içinde 2. kez asgari ücrete zam yapılmış oldu. Önümüzdeki yılın başında da bütün bu fiyat artışları göz önünde bulundurularak vatandaşımızın alım gücünü azaltmayacak herkesi tatmin edecek bir asgari ücret zammı yapılacak diyebilirim.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /