Arzum Ev Aletleri Borsada-Hisse Fiyatı ve Lot Talep Tarihi Belli Oldu

Son dakika haberi: Arzum Ev Aletleri Halka arz oluyor. Talep toplama tarihleri ve fiyat aralığı hakkında açıklama geldi.

Arzum Ev Aletleri Borsada-Hisse Fiyatı ve Lot Talep Tarihi Belli Oldu

Arzum Ev Aletleri halka arz oluyor.

Borsa'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Arzum Ev Aletleri'nin halka arz olacağı ve talep toplama tarihlerinin yaklaştığına yer verildi. Edinilen son dakika bilgilerine göre talep toplama tarihlerinin 17-18 Aralık 2020 günleri olduğuna yer verildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, "Arzum, bugün ürettiklerini Türkiye'de 20.000'in üzerinde satış noktasına ulaştıran satış ve dağıtımağı, 500'ün üzerinde müşterisi ve 400'ün üzerinde yetkili servisi ile ülkemizin küçük ev aletleri sektörünün öncü oyuncularından biri konumunda. Küçük ev aletleri pazarındaki pek çok kategoride lider ve öncü konumunu yıllardır istikrarla sürdüren markamızla halka açılmak için en doğru zamanda olduğumuza inanıyoruz. Halka açılma, bu markanın devamlılığı açısından her zaman vizyonumuzda olan bir konuydu. Bugüne kadar iki özel sermaye fonu ortağımız oldu. 5 kez özel sektör tahvili ihracı gerçekleştirdik. Kurumsal yatırımcılarımız da performansımızı yakından gözlemledi. Uyguladığımız kurumsal yaklaşım ve şeffaflığımız sayesinde kültürel olarak da halka açık bir şirket gibi yaşamayı kanıksadık. Şimdi, küçük ev aletlerinin büyük inovasyon gücü olarak başarılarımıza yeni ortakları davet ediyoruz" dedi.

HALKA ARZ DETAYARI

Arzum Halka Arz Bilgileri ise şu şekilde:

Konsorsiyum Lideri Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Çıkarılmış Sermaye 32.210.000 lira

ARZ ŞEKLİ

Halka Arz Büyüklüğü Ortak Satışı: 13.306.475  lira nominal değerli pay

Ek Satış: 1.995.971 lira nominal değerli pay

Halka Açıklık Oranı %41,31 oranında.

Halka Arz Sonrası Çıkarılmış Sermaye 32.210.000 lira seviyesinde.

Ek Satış Sonrası Halka Açıklık Oranı %47,51 seviyesinde

1 LOT NE KADAR?

Fiyat Aralığı 15,50 TL - 17,00 TL

Fiyat İstikrarı Süresi 30 gün

NE KADAR VERECEK?

Arzum'un halka arz aşamasında verilcek emirlerin ne kadarını gerçekleştireceği henüz belli değil. Aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz . Yatırım tavsiyesi değildir. ytd

BORSA'DA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Halka arz için talepler 17.-18 Aralık tarihlerinde toplanacak. İlk işlem günü ise taleplerin toplanmasından 1 hafta sonra bekleniyor.