Arkadaşını akrabasını getiren 10.000 TL karşılıksız ödemeyi kapacak! O bankadan dev kampanya

Akbank özel bankalardan biri olup kampanyalarıyla dikkat çeken bankalardan biridir. Banka, yaptığı açıklamada Davet Et Kazan kampanyasıyla 10.000 TL hediye edeceğini duyurdu. Ayrıntılar ve promosyon şartları için haberimizin detayına göz atabilirsiniz.

Arkadaşını akrabasını getiren 10.000 TL karşılıksız ödemeyi kapacak! O bankadan dev kampanya

Ayrıntılar bir kampanya açıklamasında açıklandı. Akbank, "Davet Et Kazan" kampanyasının 30 Nisan'a kadar devam edeceğini duyurdu. Akbanklılar, davet koduyla her Akbanklı için 300 TL, kredi kartı kullanan her yakını için 700 TL olmak üzere toplam 10.000 TL kazanabiliyor.

Akbank "Davet Et Kazan" Kampanyası Detayları

“1 Nisan - 30 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında Akbanklılar, Davet Et Kazan kampanyası kapsamında, kişiselleştirilmiş davetiye kodlarını yakınlarıyla paylaşarak bahşiş verebilir ve para kazanabilirler. Böylece ikiniz de para kazanabilirsiniz. Mobil Akbank'a üye olmak ve kredi kartı düzenlemek için bu davet kodunu kullanın.

"Kampanya 30 Nisan'da sona eriyor"

Arkadaşını akrabasını getiren 10.000 TL karşılıksız ödemeyi kapacak

Kampanya 1 Nisan'da başladı ve 30 Nisan'da sona eriyor. Akbanklıların oluşturdukları davetiye kodlarını sınırsız olarak yakınlarıyla paylaşabilecekleri açıklandı. 10.000 TL'ye kadar bahşiş ödemelerinde promosyon koşulları aşağıdaki gibidir;

“Davet Et Kazan" üzerinden yakınlarıyla davetiye kodu paylaşan Akbanklılar, Akbank Mobil’de davet koduyla Akbank üyesi olan bir yakını sayesinde ilk kez bahşiş ödülü almaya hak kazanacak.

Bu promosyon 1-30 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında geçerlidir. Akbank kullanıcıları davet koduna “Akbank Mobil Kampanyalar” menüsündeki “Davet Et Kazan” kısmından ulaşabilirler. Her kod kişiye özeldir ve ödül talepleri takip edilerek ödül yüklemeleri bu kodlar üzerinden yapılmaktadır.

Bu kişiler alamayacaklar!

Davetiye koduna sahip Akbank aboneleri ayrıca kendilerine özel kod alarak 10.000 TL kazanma fırsatına da sahip oluyor. Ayrıca bankadan yapılan açıklamada, Akbank çalışanı olmayan Akbank bireysel müşterilerinin de yararlanabileceği belirtildi. Mevcut 10.000 TL kampanyadan kurumsal müşteriler ve özel işletmeler yararlanamaz. Kampanyanın detaylarına Akbank'ın internet sitesinden ulaşılabilir.