Araç Sahiplerine Kötü Haber: Bir Yüksek Zam Daha Geliyor

Araç sahiplerine bir zam haberi daha geldi. Yapılan son dakika açıklamasında benzinin ardından motorin fiyatlarına da zam geleceğine yer verildi.

Araç Sahiplerine Kötü Haber: Bir Yüksek Zam Daha Geliyor

Son dakika: Motorine zam.

Önceki gün benzine gelen büyük zammın ardından bir zam haberi daha geldi. Brent petrol fiyatlarında son günlerde yukarı yönlü yaşanan yükseliş, fiyatlara etkisini göstermeye başladı. Brent petrolün yükselmesi ve döviz kurlarında da yükseliş yaşanması nedeniyle benzinin ardından motorin fiyatlarına da yüksek zam yapılacağı açıklandı. 

Sektör yetkililerinden alınan son dakika bilgilerine göre motorin fiyatlarına 33 kuruşluk bir zam yapılacağına yer verildi. 

BENZİNE ZAM BUGÜN GELDİ

Dün EPGİS tarafından bir açıklama yapıldı ve benzine 26 Kasım tarihi itibarıyla zam geleceğine yer verildi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından yapılan açıklamada, "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 26/11/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 37 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." denildi.

MOTORİN ZAMMI

Benzin zammı sonrası bugün Ntv, motorine de zam geleceğini duyurdu. EPGİS'in resmi açıklamayı öğleden sonra yapması ve motorin fiyatlarına zammmın 27 Kasım tarihinden itibaren uygulanacağı bekleniyor.