Araç Sahipleri Müjde Akaryakıta 3 Gün Üst Üste İndirim

Küresel piyasalardaki petrol fiyatlarının düşmeye başlaması sonrası akaryakıt fiyatları ile ilgili sevindirici bir haberin gelmesini sağladı.

Araç Sahipleri Müjde Akaryakıta 3 Gün Üst Üste İndirim

Sektör temsilcilerinin KARAR’a yaptığı açıklamalarda üst üste akaryakıta indirimin beklendiğini ifade etti. 22 Haziran Çarşamba günü benzinde bir miktar indirim beklediklerini açıklayan sektör temsilcileri, ayrıca yarın da benzinde bir miktar indirim olacağını, düşüşlerin devam etmesi ve dolar kurunda bir değişiklik olmaması durumunda motorin fiyatlarında da cumartesi gecesi büyük bir indirim beklediklerini belirtti. İşte benzine ve motorine gelecek indirimlerin oranları.

KARAR'ın sektör kaynaklarından edindiği bilgiye göre, benzinin litre fiyatına bu gece yarısı 25 kuruşluk indirim gelecek. İndirim Perşembe günü de devam edecek ve yarın gece de 75-85 kuruş arası yeni bir indirim gelecek. Sektör kaynakları ham petrol fiyatlarındaki düşüş devam ederse cumartesi gecesi de motorinin litre fiyatına da 1 lira 34 kuruşluk indirimin gelme olasılığı çok güçlü olarak görünüyor.

Küresel piyasalarda ham petrol fiyatı 14 Haziran da 123 doları görerek yeni bir zirve yapmıştı.

22 Haziran Çarşamba günü petrol fiyatları 107 dolardan işlem görüyor. Petrol piyasasında fiyatlar bu yönde devam ederse ve kurda bir yükseliş olmazsa, indirim sürecinin devam etmesi bekleniyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /