ARABASI OLANLAR DİKKAT! Son Gün 8 Ağustos!

Arabası olanlara müjde! Ziraat Bankası'nın ücretsiz taksitlendirme kampanyası başladı! Bankkart ve Bankkart Başak ile MTV ödemeleriniz 4 taksitte! Ehliyeti olanlar 8 Ağustos'a kadar başvursun, fırsatı kaçırma!

ARABASI OLANLAR DİKKAT! Son Gün 8 Ağustos!

Kampanya Detayları

Ziraat Bankası, arabası olanlar için oldukça önemli bir kampanya başlattı ve tamamen ücretsiz taksitlendirmenin başladığını duyurdu. 1 Temmuz - 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya kapsamında, Bankkart ve Bankkart Başak kartlarıyla yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri 4 taksite bölünecektir.

Kampanya Süresi ve Kanalları

Kampanya, 1 Temmuz - 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM ve www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanallarında geçerlidir. Bu süre zarfında yukarıda belirtilen kanallardan Bankkart ve Bankkart Başak kartlarınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız MTV ödemeleriniz taksitlendirilecektir.

araba2.jpg

Kimler Kampanyadan Yararlanabilir?

Kampanya, asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini kapsar. Ancak Bankkart'ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamında değildir.

Detaylı Bilgi ve Başvuru

Motorlu Taşıtlar Vergisi hakkında detaylı bilgilere https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşabilirsiniz