Araba Almayı Düşünenlere Fiat'tan Bütçe Dostu Otomobil: Fiat 305 bin TL’ye Sıfır Egea Satacak!

Eğer şu sıralar yeni bir otomobil alma düşünceniz varsa sizlere güzel bir önerimiz var. Sıfır Fiat Egea! Bu otomobili 305 bin TL gibi oldukça uygun bir fiyattan satın alabilirsiniz! İşte tüm detaylar.

Araba Almayı Düşünenlere Fiat'tan Bütçe Dostu Otomobil: Fiat 305 bin TL’ye Sıfır Egea Satacak!

Otomobil sektöründeki önemli isimlerden biri olan Fiat, Türkiye’nin en çok otomobil satan markası konumunda yer alıyor. Fiat’ın Türkiye’de bu kadar güçlü olmasının temel nedeni ise tabi ki Egea.

Hali hazırda ülkemizde Fiat Egea, Easy, Urban ve Lounge donanım paketleri ile satılıyor. Donanım paketi yükseldikçe otomobilin giriş fiyatı arttığı için ÖTV dilimi de artıyor. Doğal olarak bu da fiyatlara yansıyor. Lakin bunu dert etmenize gerek yok. Neden mi? İşte nedeni.

Şu anda fiyat baremi açısından baktığımız zaman, Hyundai, Fiat ve Renault modelleri ön plana çıkıyor. Diğer markalarda ise fiyatlar biraz daha uçuk. Lakin önümüzdeki dönemde sadece 305 bin TL’ye sıfır Egea Sedan sahibi olmamızın önü açılacak.

Bilindiği üzere Türkiye 14 Mayıs’ta bir seçime gidecek. Bu seçimdeki en önemli vaatlerden birisi de tabi ki ÖTV’siz otomobil satışı. Hali hazırda pek çok ankette önce görünen Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu, gençlere sıfır ÖTV ile otomobil sözü verdi. Peki bu söz nasıl işleyecek.Aslında son derece basit. Gençler ilk otomobilini satın alırken ÖTV ödemek zorunda kalmayacaklar. Bir defaya mahsus uygulanacak olan bu ayrıcalık sayesinde, otomobil fiyatları yüzde 50 ve üzeri düşüşler yaşayacak.

İşte bu vaat kapsamında, sadece 305 bin TL’ye sıfır bir Egea almak da mümkün olacak. Hemen belirtelim. Hali hazırda Egea’nın Easy donanıma sahip 1.4 Fire 95HP’lik modeli 439 bin TL’den satılmakta.

Bu fiyattan ÖTV’yi çıkardığımızda ise karşımıza 305 bin TL’lik bir tutar çıkıyor. Asgari ücretliler az bir peşinatla kredi çektikleri takdirde dahi aylık uygun ödemeler sayesinde bu otomobili satın alabiliyorlar.

Lakin öncelikli olarak Millet ittifakının adayı Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanması ve vaadini yerine getirmesi gerekiyor.