Araba almak isteyen o tarihi beklemesin! Mert Başaran ucuz araba almanın formülünü verdi!

Araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Bu şekilde ucuz araba alabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Araba almak isteyen o tarihi beklemesin! Mert Başaran ucuz araba almanın formülünü verdi!

Araç fiyatları giderek yükselirken uzman isim ucuz araç alma yöntemlerini açıkladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

UCUZ ARABA ALMA YÖNTEMLERİ

Ekonomist Mert Başaran Ramazan ayının ve yerel seçimin etkilerini değerlendirdi. Araç almayı yatırım olarak görmeyen Başaran araba ihtiyacı olanlara fiyatların yükseleceğini söyledi. Başaran, önümüzdeki 20 günlük sürecin araç almak için en uygun zaman olacağını ve seçimden sonra ve bayram tatiliyle birlikte araç taleplerinin artacağını söyledi. Mert Başaran enflasyon verilerinin yüksek gelmesi ve faiz artışlarıyla piyasanın etkilenme durumlarını da değerlendirdi. 

araç almak için en doğru zaman

Faizlerin yükselmesiyle araç sahibi almak isteyen insanlar satın alamıyor. Mert Başaran araç piyasasıyla ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Arabayı yatırım görmem ancak araba ihtiyacınız varsa istatistiklere göre rakamlar yukarı doğru çıkacak. Ramazan boyunca rehavet oluşacak, seçim beklentisi de eklenince 20 günlük süreç araç almak için en düşük fiyatlar olabilir. Seçimden sonra doların hareketlenmesi ve bayram olacağı için vatandaşın araç talebi artacak. Bu iki sebeple Ramazan sonrasında bu rakamlar zor görülebilir. Henüz lükse binmek için değiştirin demem ancak mecburiyetiniz varsa bu 20 gün en iyi zaman, grafikte ters rakamlar görülecek.'