Anlaşma İmzalandı! Personele 27 bin lira promosyon ödenecek

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi yürüttüğü maaş promosyon anlaşmasında banka ile 27 bin lira promosyon karşılığında anlaştı.

Anlaşma İmzalandı! Personele 27 bin lira promosyon ödenecek

Kamu kurumlarından maaş promosyon anlaşma haberleri gelmeye devam ediyor. Bir çok il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri umdukları promosyonları bulamazken, üniversitelerden ise anlaşma haberleri gelmeye devam ediyor. Bir çok kamu üniversitesinden her gün anlaşma haberleri gelirken, son olarak Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden anlaşma haberi geldi. 

Personele 27 bin lira promosyon ödenecek 

Kısa süre önce maaş promosyon ihalesine çıkan  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İş bankası ile maaş promosyon anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre iş bankası  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personeline 3 yıllık maaş ödemelerinin banka üzerinden personele yapılmasına karşılık olarak personele 27 bin lira promosyon ödeyecek. 

27 bin lira maaş promosyonu üniversite personelinin hesaplarına peşin olarak ödenecek. Üniversite anlaşmayı ”İş Bankası ile 36 aylık promosyon anlaşması imzalanarak kesinlik kazanmıştır. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun.” ifadeleriyle duyurdu.