Amerikan Futbolu ve Coinbase Ortaklığı

ABD’nin en önemli Amerikan futbol takımlarından New England Patriots ile sponsorluk anlaşması imzalandığı haberlerinin yayılmasından sonra Web3 tabanlı olan alt coin artışa geçti. Kraft Sports+ Entertainment ile yapılan ortaklık nedeniyle blok zinciri altyapı çözümü şirketlerinden Chain yani XCN bundan sonra New England Patriots futbol takımının resmi Web3 sponsoru olarak devam edecek. Bu sıralarda Chain’in yerel tokeni XCN duyurunun yapılmasından önce 0.067 dolardan işlem görürken,

Amerikan Futbolu ve Coinbase Ortaklığı

Duyuru yapıldıktan sonra % 12 oranında bir artış kaydederek 0.075 dolara kadar yükseliş gösterdi. Piyasadaki değeri 37. Sırada yer almaktadır. XCN 24 saat içerisinde % 4 haftalık düşüş seviyesi olan 0.619 dolardan % 25 artış gösterdi.

Kripto veri şirketi verilerinde ortaya çıkan bu durum, altcoin sezonunun yükseleceğini göstermektedir. Genellikle Altcoin sezonu endekslerine göre ilk 50 kripto para cinsi % 75’i üç ayda Bitcoin’den fazla performans göstermesinden dolayı altcoin sezonu açılabilir denildi. Açıklanan güncel verilere göre ilk 50 içerisinde bulunan kripto paraların % 69’u son 3 ay içerisinde Bitcoin’den fazla iyi performans sergilediler.