Altında Yükseliş Devam Ediyor Uzmanlardan Uyarı

Gram altında yükseliş devam ediyor. Bir günde 23 lira yükseldi. Uzmanlardan sürpriz değil açıklaması geldi. Peki altın daha da yükselecek mi?

Altında Yükseliş Devam Ediyor Uzmanlardan Uyarı

İki gündür ciddi bir yükseliş içerisinde giren piyasalarda hız devam ediyor. Gram altın günlük yüzde 2’den fazla değer kazandı. 1.000 TL barajını rahat aşan gram altın, barajı geçtikten sonra yükselişine devam etti. Gün içinde 23 TL’den fazla değer kazanan gram altın 1.021 liraya kadar yükseldi.

Güne 1.000 TL sınırında başlayan gram altın fiyatları günü 998 liradan açtı. Gün içerisinde 1.021 liraya kadar yükselerek 23 TL birden değer kazanan gram altın 13.50 itibariyle 1.019 liradan işlem görüyor. Uzmanlar uyardı, sürpriz değil bekleniyordu.

1.100 Lira Sürpriz Değil

Milliyet'e açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Sefer Şener altın hakkında şu önemli açıklamaları yaptı:

‘’ABD’de faiz artışı beklentileri bir taraftan da dolar emisyonunu artması altının yönünü yukarı çevirdi. Orta vadede altın yeniden 1900 dolar seviyelerinin üzerine çıkarak 2 bin dolarlara yaklaşacaktır.

Diğer taraftan ons bazında yükselen altın fiyatları iç piyasada kurun yükselişiyle beraber yeniden bin TL seviyelerini test etmiştir. Orta vadede hem kur artışı hem de ons bazında artış devam ettiği sürece altında bin 100 TL seviyelerini görmek sürpriz olmayacaktır.’’

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /