Altında Tarihi Rekor Yüzde 46 Yükseliş Gösterdi

Altına yatırım yapanların yüzü gülmeye devam ediyor. Dün yeni bir rekorla kapanış yapan gram altın bugün tarihinin zirvesini gördü. Gram altın bugün gördüğü rakamla beraber son 1 yılda yatırımcısına yüzde 46 kazandırmış oldu.

Altında Tarihi Rekor Yüzde 46 Yükseliş Gösterdi

Altın fiyatları aldı başını gidiyor. Küresel piyasalarda doların baskılanmasını kaybettiği bu günlerde altın hareketliliğini hızlandırdı. Fed’in faiz artışlarında sakinleşme politikasına girmesi, ABD enflasyon verilerinin düşmesi ons altını yükseltirken ons altına paralel olarak gram altın ve çeyrek altında yükselişlerini sürdürüyor.

Altın Dünü Rekorla Kapattı

Gram altın dün yükselişini hızlandırarak yeni bir rekora imza atmıştı. Dün 1.169 liraya kadar çıkan gram altın günü 1.168 liradan kapatmayı başarmıştı.

Altın Bugün Tarihi Zirvesini Gördü

Gram altın bugünde yükselmeye devam etti. Güne 1.168 liradan başlayan gram altın daha sonra 1.171 liraya kadar çıkarak tarihinin en yüksek seviyesini görmeyi başardı.  Bu seviyeyi gördükten sonra düşüşe geçen gram altın 1.162 liraya kadar geriledi. Ancak daha sonra yeniden bir toplanma içerisine giren gram altın şu sıralar 1.165 liradan işlem görüyor. Tarihinin en yüksek zirvesini gören gram altın, bu rakamla son 1 yılda yatırımcısına yüzde 46 kazandırmış oldu.

Çeyrek Altın Fiyatları

Çeyrek altında tarihinin en parlak günlerini yaşıyor. Dünü 1.954 liradan kapatan çeyrek altın bugün 1.959 liraya kadar çıktı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /