Altın ve dolarda son tren geliyor! En ucuza almak isteyen o tarihe dikkat kesildi

Ülkemiz de en çok tercih edilen yatırım araçlarından olan altın için uzman isim uyarıyor. Altın alacaklar ve birikim yapmak isteyenler için işte haberin detayları…

Altın ve dolarda son tren geliyor! En ucuza almak isteyen o tarihe dikkat kesildi

Yatırım yapmak isteyenlerin gözbebeği olan altında son zamanlar da sular durulmuyor, bu dalgalanmanın yaşanmasıyla yatırım yapanlar da ne yapacağını kestirmekte zorlanıyorlar. Altın fiyatları ne durumda Detaylar haberimizde….

otomobil

ALTIN VE DOLAR FİYATLARINDA SON DURUM: İSLAM MEMİŞ’TEN BEKLENEN FİYATLAR VE ALIM TAVSİYELERİ

Altın ve gümüş piyasası uzmanı İslam Memiş, piyasaya ilişkin etkileyici açıklamalarda bulunarak yatırımcılara altın ve dolar fiyatları hakkında önemli bilgiler verdi.

Piyasadaki son gelişmeleri değerlendiren altın ve gümüş piyasası uzmanı İslam Memiş, dolar kuru ve altın fiyatlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Dolar kurunun ucuz olduğuna dikkat çeken Memiş, bu hafta yükseliş beklendiğini söyledi. Altın piyasasında çok sayıda alım fırsatının bulunduğunu vurgulayan Memiş, yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.

DOLAR KURUNDA NELER OLACAK?

Dolar kurunu değerlendiren İslam Memiş, şunları söyledi: “Serbest piyasada dolar kurunun düşük olduğunu görüyoruz. Ancak bu hafta yükseliş trendinin gerçekleşeceğini düşünüyorum. 33 TL üzeri bu hafta test edilebilir. Bu nedenle dolar kurundaki düşüşün uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Orta ve uzun vadede dolar kurunun yüksek kalacağını söyleyebilirim.” dedi.

ONS ALTINDA ALIM FIRSATI VAR MI?

Ons altının fiyatına ilişkin yorum yapan Memiş, şunları söyledi: “2.300 dolar destek seviyesi test edildi. Bu fiyatlar bizi şaşırtmıyor. Yakın gelecekte fiyatının 2.280 ila 2.380 dolar arasında dalgalanacağını tahmin ediyorum. Altın onsları orta ve uzun vadeli yatırımcılara alım fırsatı sunuyor. "Bu, elinde nakit bulunan yatırımcılar için bir fırsat olabilir." dedi.

GRAM ALTININ DURUMU NASIL?

Bir gram altının fiyatını değerlendiren İslam Memiş, şunları söyledi: “Açık piyasada fiyatı 2.443 TL. 2.400 TL ile 2.450 TL aralığında kalacağız. Elinde TL olanlar için bu fiyat alıma uygun olabilir. Gram altın son zamanlarda iyi bir performans sergiledi. Ancak yatırım kararlarınızı verirken dikkatli olmanızı tavsiye ederim. dedi.

UYARI: BU HABER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR