Altın Sert Düştü 20 Liradan Fazla Değer Kaybı

Son Dakika. Altın fiyatlarında sert hareketlenmeler devam ediyor. ABD, enflasyon verilerinin açıklanmasıyla gram altın tarihi rekorunu kırarken bugün altında sert düşüş görüldü. Gün içinde 20 liradan fazla değer kaybı yaşadı.

Altın Sert Düştü 20 Liradan Fazla Değer Kaybı

Altında sular durulmuyor. Salı günü ABD enflasyon verilerinin beklentilerin altında çıkmasıyla hızla yükselişe geçen ons altınla beraber gram altında değer kazanarak tarihi seviyesini görmüştü. Dünde ABD faiz kararlarının açıklanması altın fiyatlarını yine hareketlendirdi.

Ons Altın

Ons, altın, dünü 1.806 dolardan kapattı. Gün içerisinde biraz yükselerek 1.808 dolar seviyesine çıkan ons altın bir anda düşerek 1.773 dolara kadar geriledi. Gün içerisinde 35 dolar gibi bir fark oluşan ons altın, şu sıralar 1.777 dolardan işlem görüyor.

Gram Altın

Gram altında iki gün önce 1.093 liraya kadar çıkarak tarihi seviyesini gördü. Dün düşüş yaşayan gram altın günü 1.081 liradan kapattı. Bugün 1.084 liraya kadar çıkmayı başaran gram altın daha sonra sert bir düşüşle 1.063 lira seviyelerine kadar düştü. Gün içerisinde fark 20 lirayı aşarken gram altın şu sıralar 1.066 lira seviyelerinde işlem görüyor.

Çeyrek Altın

Çeyrek altında düşüşten etkilendi. Dünü 1.791 lira alıcı ile kapatan çeyrek altın bugün 1.766 liraya kadar gerilerken şu sıralar 1.771 liradan alıcı buluyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /