Altın Sektörü Kredi Kartı Taksit Uygulamasını Geri İstiyor

Altın sektörünün kredi kartı düzenlemesi yönündeki talepleri devam ediyor. Kredi kartına taksitle altın satışlarının iç pazarı hareketlendireceğini belirten sektörün önde gelen isimlerinden Altınbaş, makul seviyede taksit oranları talep ettiklerini belirtiyor.

Altın Sektörü Kredi Kartı Taksit Uygulamasını Geri İstiyor

ALTIN İÇİN KREDİ KARTINA TAKSİT TALEBİ SÜRÜYOR

Mücevherat sektöründe taksit yasağının sıkıntılara neden olduğu, sektörün son zamanlarda büyük ivme kaybettiği belirtilirken, sektörün önde gelen firmalarından Altınbaş'ın yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, iç pazara hareketlilik kazandırılıabilmesi için kredi kartına taksit uygulamasının geri getirilmesi, taksit oranlarının makul seviyelerde belirlenmesi gerektiğini söyledi. İç pazarda durgunluk görüldüğünü, bunun da kredi kartı taksit uygulamasıyla tekrar hareketlendirilebileceğini belirten Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, 'Kuyumculuk sektöründeki durgunluğun giderilmesi için altın dolaşımının kolaylaştırılması ve en az 9 ay olmak üzere kredi kartına taksitli satışların geri gelmesi gerektiğini düşünüyoruz. Umudumuz, bu sorunumuzun bir an önce çözülmesi ve taksit oranlarının makul seviyelere getirilmesidir.' ifadelerini kullandı.

Ekonomideki son gelişmeler, son dakika haberleri, gündem haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin grubuna katılabilir ya da mobil cihazlarınız için tasarlanan uygulamalarını ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA