Altın Ons Fiyatında Tarihi Düşüş- İşte 2020 ve 2021 Altın Tahmini Düşme Nedeni

Son dakika haberi: Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Altının ons fiyatında tarihi düşüş yaşanırken gram altın , ons ile birlikte düşmeye devam ediyor. İşte piyasalardan alınan son dakika bilgileri ve güncel altın fiyatları.

Altın Ons Fiyatında Tarihi Düşüş- İşte 2020 ve 2021 Altın Tahmini Düşme Nedeni

Son dakika haberi: Kuyumculardan altın fiyatı tahmini.

Son günlerde hareketli olan altın fiyatları bugün hızlı şekilde düşüşe geçti. Altın fiyatlarıda yaşanan düşüş sonrası bir tahmin geldi. kuyumculardan yapılan son dakika açıklamaısnda 2020 yıl sonunda gram altının 500 TL 'ye kadar çıkabileceğine yer verilirken 2021 yılında ise 550 TL seviyelerinin görülebileceğine yer verildi. 

Yapılan açıklamada “Altın bu hafta yükselişle başladı. Geçen haftalar biraz daha stabil bir şekilde ilerledi. Ön görü olarak da altın şuan biraz daha yükselişte. Çeyrek altın 785 TL, yarım bin 570 TL, tam altın ise 3 bin 120 TL. Vatandaşlar şuanda tamamen altınlarını yatırım olarak değerlendiriyor. Pandemi sürecindeki yükseliş trendlerini tekrardan göreceğimiz ön görüldüğü için ki gidişat da o şekilde. Bizim görüşümüz altın yıl sonuna kadar 500 TL’yi, 2021 senesinin ortalarına doğru da 550 TL’yi göreceğini düşünüyoruz” denildi. 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altında bugün 12 TL 'lik bir düşüş görüldü. Gündüz saatlerinde 476 TL seviyesinde olan gram altın, akşama doğrı hızlı bir şekilde düşmeye başladı ve 464 TL 'ye kadar geriledi. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Piyasalardan alınan son dakika verilerine göre sabah 766 TL olan çeyrek altın 755 TL 'ye geriledi. 

ONS FİYATINDA DÜŞÜŞ GRAM ALTINI DÜŞÜRDÜ

Altının ons fiyatında tarihi düşüş yaşandı. Sabah 1953 dolar seviyesinde olan ons fiyatı, ABD piyasalarının açılması ile birlikte tarihi bir düşüş gerçekleştirdi ve dakikalar içinde 1890 dolar seviyesine kadar geriledi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA