Altın Kritik Sınırı Aştı

Altın güne yükselişle başladı. Son 10 gündür yükselmeye devam eden altın, haftanın ilk iş günüde de hızını kesmedi. Altın güne yükselişle başladı. Son 10 gündür yükselmeye devam eden altın, haftanın ilk iş günüde de hızını kesmedi. 950 TL'yi geçen gram altın kritik sınırı aştı.

Altın Kritik Sınırı Aştı

Geçtiğimiz haftayı 944 liradan kapatan gram altın fiyatları, haftanın ilk iş günü pazartesiye hızlı bir giriş yaptı. Gün içerisinde 943 lirayı gören gram altın fiyatları 953 lira seviyesine kadar çıktı. Altın bu işekilde lritik sınırı aşmış oldu.

Dolar kurunun yükselmesi ve Fed’in faiz politikalarını ciddileştirmesi, gram altının yükselişini sürdürmesine devam ediyor. Doların 16 TL’ye dayanması ve Euro’nun da 17 TL sınırına kadar gelmesi gram altın fiyatlarında hareketliliğin devam etmesini sağlıyor.

Bugün saat 09.18 itibariyle gram altın fiyatları 952 Türk Lirası seviyelerinde işlem görüyor.

Ons altında haftaya yükselişle başlamaya devam etti. Haftaya 1.846 dolar seviyelerinde başlayan ons altının fiyatları da gün içerisinde 1.856 dolara kadar çıkmayı başardı. Aynı saatlerde ons altın fiyatları 1.853 dolardan işlem görüyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /