Altın Hızla Kan Kaybediyor Düşüş Durmuyor

Altın yatırımcısı son birkaç gündür endişe içinde. Altında deprem durmuyor. Düşüşe başlayan altın fiyatları aşağı yönlü seyrine devam ediyor.

Altın Hızla Kan Kaybediyor Düşüş Durmuyor

Dolar, uzun süredir sabit yönlü bir politika takip ederken gram altında büyük dalgalanmalar devam ediyor. Ekim ayı başlarında piyasaya hızlı bir giriş yapan altın fiyatları kısa bir serüvenin ardından yeniden düşüşe geçti. Doların baskılaması altın fiyatlarını düşürmeye devam ediyor.

Eylül ayı sonlarında 961 liraya kadar gerileyen gram altın fiyatları ekim ayına hızlı bir giriş yaptı ve 1.030 lira seviyesinin üzerine kadar çıktı. Piyasalardaki bu ani hareketliliğin yükselişle devam edeceğini düşünen yatırımcıya kötü haber geldi.

Zirveyi gördüğü 4 ekim tarihinden itibaren düşüşe geçen gram altın 1033 liraya kadar çıkmıştı. Daha sonra 10 Ekim’de 1000 liranın altına kadar gerileyen gram altın fiyatları burada da hız kesmeden düşmeye devam etti. Günü 971 liradan kapatan gram altın fiyatı bugünde 969 lira seviyelerine kadar geriledi. gün içerisinde hareketliliği devam eden altın fiyatlarının gramı 973 lira seviyelerinde işlem görüyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /