Altın Fiyatlarında Yeni Hedef Açıklandı-İşte Tahmin ve En Son Fiyatlar

Son dakika haberi: Gram altında yeni fiyat tahmini açıklandı. Kuyumcular tarafından yapılan açıklamada yeni hedefe yer verilirken altının ons fiyatının 1920 dolar seviyesine kadar çıkabileceğine yer verildi.

Altın Fiyatlarında Yeni Hedef Açıklandı-İşte Tahmin ve En Son Fiyatlar

Gram altında yeni hedef açıklandı.

Son günlerin en çok konuşulan yatırım aracı olan altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 398 TL seviyesinde olan gram altın bu haftaya ani yükselişle başladı ve önceki gün 412 TL seviyesine kadar yükseldi.

YÜKSELİŞ SÜRÜYOR

Piyasalardan alınan son dakika verilerine göre gram altın 415 TL seviyesine yükseldi ve tarihinin en yüksek seviyesini gördü. 

ONS FİYATI

Altının ons fiyatında sert yükseliş görüldü. Geçtiğimiz hafta 1800 dolar seviyesinde olan ons fiyatı bu hafta 1888 dolar seviesine kadar yükseldi. 

YÜKSELME NEDENİ

Altın fiyatlarında son günlerde ABD ile Çin arasındaki gerilim yükselişe neden oldu. ABD ile Çin arasında yaşanan gerilimin yanı sıra corona virüste ikinci dalga endişesinin büyüyor olması , merkez bankalarının bedava para politikalarının devam etmesi altın fiyatlarında yükselişe neden oldu. 

RİSKLER DEVAM EDERSE...

Altın fiyatları ile ilgili bir değerlendirme açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada ABD ile Çin arasında gerilimin sürmesi, ikinci dalga endişesinin artması ve Merkez Bankalarının politikalarına aynı şekilde devam etmesi durumunda ons fiyatının 1920 dolar seviyesine yükseleceği bildirildi. 

Ons fiyatında yaşanacak bu artış nedeniyle gram altında yeni rekorların geleceği bildirildi.

GRAM ALTINDA YENİ HEDEF

Altın fiyatları ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında ons fiyatında 1900 dolar seviyesi gelmesi ile gram altında 450 TL seviyelerinin görüleceği öğrenildi. 

Altın fiyatları için tahmin açıklamasında bulunan kuyumcular, "Mevcut şartlarda altının düşmesi için bir sebep görülmüyor. Şayet gerileme olursa alım fırsatı verecektir. Çünkü dövizdeki sabit seyir ve faizin diplerde seyretmesi, altın fiyatlarını besliyor. İşçiliği olmayan altınlar yatırım olarak tercih edilebilir. Güvenebilecekleri kuyumcuyu tercih etsinler. Darphaneden çıkan ürünler, yani devletin kontrolündeki TSE imzalı ürünleri alsınlar" dedi. ytd

"ALTIN ALIYORUM VE ALMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Mobius Capital Partners'ın kurucularından ünlü yatırımcı Mark Mobius, piyasalarla ilgili yaptığı dikkat çeken değerlendirme açıklamasında, "Faizler sıfır ya da sıfır seviyesi yakınında olduğu zaman, altın sahip olunması cazip bir araçtır, zira altınından faiz elde edememe endişeniz olmaz ve altın fiyatının piyasalarda belirsizliğin artması ile birlikte yükselmesini beklersiniz," dedi ve "Şimdilerde altın alıyorum ve almaya devam edeceğim, çünkü altın gerçekten yükselişte ve oldukça iyi gidiyor" değerlendirmesinde bulundu.

ÇEYREK ALTIN FİYATI

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre çeyrek altın 667  LT 'ye alınıp 672 TL 'ye satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın 1335 TL 'ye alınıp 1345 TL'ye satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

Cumhuriyet altını ise 2732 TL'ye alınıp 2753 TL'ye satılıyor. 

22 AYAR BİLEZİK

22 ayar bilezik gram fiyatı alışta 378 , satışta 382 TL.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA