Altın Fiyatlarında Kritik Yorum: İşte Gram ve Ons İçin Direnç Seviyeleri

Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması geldi ve hangi seviyelerin takip edileceği bildirildi. İşte gram ve ons altında son fiyatlar ve direnç seviyeleri.

Altın Fiyatlarında Kritik Yorum: İşte Gram ve Ons İçin Direnç Seviyeleri

Gram ve altın ons fiyatında bu seviyeler takip edilecek.

Geçtiğimiz haftayı kayıpla kaptan gram altın , bu haftaya da düşüşle başladı. Gram altında düşüş yaşanması sonrası altım yatırımcıları , altın tahminlerini , altın fiyatları ile ilgili beklenen verileri ve altında takip edilecek direnç seviyelerini araştırmaya başladı. 

Analistler , altın fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada düşüşün , koronavirüs salgınında en kötü günlerin geride kalmasını neden olarak gösterdi. Ekonomilerin yeniden açılarak normalleşme sürecinin başlayacağına ilişkin açıklamaların gelmesi sonrası altında düşüşler meydana geldi. 

ONS FİYATI

Altında ons şu sıralar 1728 dolar seviyesinde işlem görüyor. 

Ons fiyatı ile ilgili analistler tarafından yayımlanan tahminde direnç seviyelerine yer verildi. Buna göre onsta alt direnç seviyesi 1715 dolar , üst sınır ise 1740 dolar olarak açıklandı.

GRAM ALTIN

Gram altın şu sıralar 378 TL seviyesinde işlem görüyor. Analistler tarafından yapılan açıklamada gram altında 375 TL 'nin alt direnç seviyesi , 385 TL 'nin ise üst direnç seviyesi olduğunu bildirdi. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA