Altın Fiyatlarında Hızlı Yükseliş: İşte Son Fiyatlar ve Tahmin-Yorumlar

Son dakika haberi: Altın fiyatlarında Türkiye'deki piyasaların kapanmasının ardından hızlı yükseliş yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre gram altın 5 TL değer kazandı. İşte piyasalarda son durum.

Altın Fiyatlarında Hızlı Yükseliş: İşte Son Fiyatlar ve Tahmin-Yorumlar

Son dakika : Kapanışta altın fiyatları hızlı yükseldi.

Önceki gün rekor kıran gram altın , bugün sabah saatlerinde düşüşe geçti. Sabah saatlerinde düşen gram altın, akşam saatlerinde de günü düşüşle kapattı. Türkiye 'de piyasaların kapanmasının ardından yükselişe geçen gram altın , kısa sürede 5 TL değer kazandı.

ONS FİYATI

Akşam saatlerinde 1749 dolar seviyesinde olan altının ons fiyatı , Türkiye 'de piyasaların kapanmasınıın ardından yükselişe geçti. Edinilen son dakika bilgilerine göre altının ons fiyatı 1771 dolar seviyesine kadar tırmandı.

GRAM ALTIN

Türkiye 'de altın piyasası günü düşüşle kapattı. Kapanışta 385 TL seviyesine kadar gerileyen gram altın , kapanış sonrası yükselişe geçti. Edinilen son dakika bilgilerine göre gram altın 390,50 TL seviyesine kadar geldi. 

İşte gram altında yaşanan değişim grafiği:

ÇEYREK ALTIN

Altın fiyatlarının yükselmesi sonrası çeyrek altın 630 TL seviyesini gördü.

CUMHURİYET ALTINI

Cumhuriyet altını ise 2555 TL 'ye alınıp 2576 TL 'ye satılıyor.

Yarım altın 1248 TL 'ye alınıp 1258 TL 'ye satılıyor. 

22 ayar bilezik gram fiyatı ise alışta 353, satışta 357,50.

ALTIN YORUMLARI

Yatırımcılar ayrıca dikkatlerini ABD'de üst üste ikinci haftada da beklenenden kötü çıkan işsizlik maaşı başvurularına da çevirmiş durumda. Bu veri işgücü piyasasındaki iyileşmede yavaşlama olduğunu işaret ediyor.,

Altın halen diğer bir haftalık kazanca yöneldi, ancak değerli metaldeki bu çıkış, dolardaki kazançlardan dolayı yavaşlıyor. ABD para birimi de yatırımcıların güvenli liman ilgisinden faydalanıyor ve çeyrek sonunun yaklaşmasından dolayı talep görüyor.

Goldman Sacht ons fiyatının 2 bin dolar seviyesine çıkabileceği tahminini yaptı. ytd