Altın Fiyatlarında Flaş Hareketlilik (Çeyrek Altın Fiyatı , Yorumlar , Neden Düşüyor?)

Son dakika haberi: Bayram nedeniyle Türkiye 'de piyasalar kapalı ama dünya piyasaları işleme başladı. Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları hareketlendi.

Altın Fiyatlarında Flaş Hareketlilik (Çeyrek Altın Fiyatı , Yorumlar , Neden Düşüyor?)

Son dakika : Gram altında düşüş devam ediyor.

Türkiye 'de piyasalar Ramazan Bayramı nedeniyle kapalı ancak dünya piyasaları bugün işleme başladı. Gece yarısı asya piyasalarının açılmasının ardından altın fiyatları hareketlendi. Geçtiğimiz haftayı kayıpla kapatan gram altın  , bu haftaya da düşüşle başladı.

ONS FİYATI GERİLEDİ

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde altının ons fiyatı 1733 dolar seviyesinde işlem görüyordu. 25 Mayıs 2020 gece yarısından sonra asya borsalarının açılması ile birlikte ons fiyatında düşüş görüldü. Piyasalardan alınan son dakika verilerine göre altının ons fiyatı 1726 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

GRAM ALTINDA DÜŞÜŞ

Altının ons fiyatında düşüş yaşanması nedeniyle gram altın fiyatlarında da düşüş yaşandı. Geçtiğimiz haftayı 380 TL seviyesinden kapatan gram altın 3 TL değer kaybetti ve 377 TL seviyesine geriledi. https://altin.in/ 'den alınan verilere göre gram altında gece yarısından bu yana değişim grafiği şu şekilde oldu:

Altın fiyatlarında geçtiğimiz hafta düzenlemeler yapılmış ve Valör uygulaması getirilmişti. Öte yandan ek vergi düzenlemesi yapılmış bu nedenle yatrımcıların altına ilgisi azaldı.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Serbest piyasalarda çeyrek altın 610 TL 'den alınırken satış fiyatı 615 TL olarak açıklandı.

Cumhuriyet altınının alış fiyatı 2500 TL , satış fiyatı 2521 TL olarak açıklandı. 

22 ayar bilezik gram fiyatı 345  alış, 349 TL satış.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından altın fiyatları hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

EKONOMİK GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA