Altın Fiyatları Yeni Haftaya Hareketli Başladı-İşte Güncel Gram-Çeyrek Altın Fiyatları ve Döviz Kuru

Son dakika haberi: Altın fiyatları haftaya hareketli başladı. Geçtiğimiz Cuma kapanışta ciddi değer kazanan gram altın , haftaya dalgalı bir başlangıç yaptı. Peki gram altın kaç TL oldu? Çeyrek altın ne kadar ? İşte piyasalarda son durum ve güncel döviz kuru ile altın fiyatları.

Altın Fiyatları Yeni Haftaya Hareketli Başladı-İşte Güncel Gram-Çeyrek Altın Fiyatları ve Döviz Kuru

Altın fiyatlarında gece yarısı hareketliliği.

Piyasalar , geçtiğimiz haftayı coronavirüs tehlikesi nedeniyle oldukça dalgalı geçirmişti. Altın fiyatları ve döviz kurları, koronaya karşı alınan önlemler, piyasalarda yaşanan şok etkisi nedeniyle oldukça deişmişti.

GRAM ALTINDA 23 TL DÜŞÜŞ

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü 330 TL seviyesinde olan gram altın , ABD piyasalarında yaşanan olağanüstü durumlar ,piyasaların geç açılması ve virüs tehlikesi nedeniyle vatandaşların altını paraya çevirmeleri sonrası düşüşe geçmişti. 24 saat içinde 23 TL değer kaybeden gram altın , haftayı 307 TL seviyesinden kapatmıştı. 

GECE YARISI HAREKETLENDİ

307 TL 'ye kadar gerileyen gram altının yeni haftaya nasıl başlayacağı büyük merak konusuydu. Gece yarısından itibaren asya borsaları açıldı ve piyasalar hareketlendi. 

Gram altın , gece yarısı asya borsalarının açılmasının ardından kısa süre içinde 10 TL değer kazandı ve 317 TL seviyesine kadar yükseldi.  İşte gram altında gece yarısından bu yana fiyat değişimi:

TÜRKİYE 'DE PİYASALAR AÇILDI

Türkiye 'de piyasaların açılması ile birlikte gram altın bir miktar düştü ve 313 TL seviyesine kadar geriledi. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın ise 510 TL 'den alınıp 515 TL 'den satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını 2090 TL alış , 2111 TL  satış fiyatı.

222 ayar bilezik gramı 290 TL alış 294 TL satış.

DOLAR KURU NE KADAR?

Döviz kurları haftaya yatay başladı. Geçtiğimiz hafta Pazartesi 'den Cuma 'ya kadar 30 kuruş değer kazanan dolar kuru, haftaya 6,31 TL ile başladı. 

EURO KURU NE KADAR?

Euro kuru ise haftaya 7.92 TL seviyesinden başladı.