Altın Fiyatları Tahmini Yayımlandı

Son dakika haberi: Altın fiyatları ile ilgili ABD merkezli yatırım şirketinin analistlerinden açıklama geldi. Şirketten yapılan açıklamada altının yukarı yönlü seviyesini sürdüreceği bildirildi.

Altın Fiyatları Tahmini Yayımlandı

Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Flaş açıklama.

Son 1 yıl içinde en çok kazandıran yatırım aracı altın oldu. Vatandaşların en çok tercih ettiği yatırım aracı olan altın için kritik bir tahmin geldi.  Amerika Birleşik Devletleri merkezli yatırım bankası Goldman Sachs analistleri bir açıklama yaptı ve altın fiyatlarını değerlendirdi. Şirketin analistleri tarafından yapılan açıklamada , ticaret savaşlarının sürmesi durumunda, ons altın fiyatlarının gelecek altı aylık dönemde daha da yükseleceği  ve  bin 600 doları aşacağını bildirdi.

ALTIN FİYATLARI 6 AY İÇİNDE..

ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs 'in analistleri tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, ons altın fiyatlarının gelecek altı aylık dönem içerisinde  bin 600 doları aşacağını dünya kamuoyuna aktardı.

Goldman Sachs analistleri, konu ile ilgili yaptıkları açıklamada “Büyüme endişeleri, ticaret savaşı etkisiyle devam ederse, borsa yatırım fonlarının desteğiyle altın fiyatları yükselişe devam edebilir” ifadelerini kullandı.

ALTIN FİYATLARINDA ARTIŞ DEVAM EDECEK

Altın fiyatlarına dayalı borsa yatırım fonlarının ivme kazanarak neredeyse 2016 yılında olduğu kadar güçlendiği ve kısa vadede artışına devam edeceğini tahmin ettiklerini aktaran şirket , altının ons fiyatının daha da artacağını söyledi. 

ALTIN ONS FİYATI NE KADAR?

Kapalı çarşıdan alınan son dakika bilgilerine göre altının ons fiyatı bugün 1,496,49 TL seviyesinde seyrediyor.

ALTIN FİYATLARI İLE İLGİLİ HABERLERDEN ANBE AN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA