Altın Fiyatları Resmen Çıldırdı Kritik Sınıra Bir Adım Kaldı

Amerika Birleşik Devletler tarafından dün açıklanan enflasyon verileri, altın fiyatlarını uçuşa geçirdi. Altın 1.050 sınırında, her an geçebilir.

Altın Fiyatları Resmen Çıldırdı Kritik Sınıra Bir Adım Kaldı

Amerika Birleşik Devletleri Ekim ayı enflasyon verileri dün açıklandı. Enflasyon rakamları beklentilerin altında gerçekleşince piyasalarda adeta deprem etkisi oldu. Açıklanan enflasyon rakamları sonrası dolar düştü, Euro şişti, altın ise resmen uçuşa geçti. Uçuşa geçen altın fiyatları bugünde yükselişini hız kaybetmeden sürdürüyor.

Gram Altında Büyük Değişim

Gram altın fiyatları dün ABD, enflasyon rakamları açıklanmadan önce 1.020 lira seviyelerinde işlem görüyordu. 1.017 lira seviyelerine kadar gerileyen gram altın fiyatları günü 1.043 liradan kapattı. Sabah saatlerinde yükselişini sürdüren gram altın fiyatları 1.048 lira seviyesinin üzerine kadar çıkarak 1.050 liraya kapak attı.

Ons Altında 50 Dolarlık Değişim

ABD enflasyon verilerinden etkilenen ons altını fiyatlarında dün, gün içinde büyük bir değişim görüldü. Dün 1.703 dolar seviyelerini gören altının ons fiyatı, 1.755 dolara kadar çıktı. Güne 1.755 dolardan başlayan ons altının çılgın yükselişi devam ediyor ve 1.763 dolara kadar çıktı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /