Altın fiyatları o tarihte şakkadanak düşecek! Fiyatı duyan kuyumcuya koşacak

Mayıs ayının gelişiyle beraber altın fiyatlarında da dalgalanma olduğu açıklandı. Yapılan açıklamayla beraber altın fiyatlarındaki dalgalanma detaylı şekilde yorumlanmaktadır.

Altın fiyatları o tarihte şakkadanak düşecek! Fiyatı duyan kuyumcuya koşacak

Alınan enflasyon kararı ve faiz kararlarıyla beraber piyasalarda dalgalanmalar devam ediyor. Alınan kararla beraber önemli bir haftaya girildiğini söyleyen uzmanlar, yatırımcılar tarafından yapılan yorumları merak etmektedir. Özellikle altın, dolar ve euro fiyatlarının da ne kadar olacak merak edilmeye başlandı. 

Dalgalı olarak ilerleyen piyasayla ilgili süreçle ilgili açıklamalar arka arkaya gelmeye başladı. Bu haftanın kritik olduğunu söyleyen uzmanlar FED faiz kararının gelişini bekliyor. 

Yatırım Fırsatı Ayağınıza Kadar Geldi! 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamayla beraber piyasalarda sert dalgalanmalar yaşanacağını belirtti. İslam Memiş tarafından yapılan açıklamada; 

altın

"Borsa ve döviz kurtları, altın fiyatları ve kripto para piyasalarında bazı sert dalgalanmalar olabilir." şeklinde konuşma yaptı. Yatırımcıların da yatırım yapacağı birimi haftalık olarak takip etmeleri gerektiğine değindi 

Altın yatırımını tercih eden kişiler için açıklama yapan İslam Memiş ons altının da 2338 dolar seviyesinden kapanış yapacağına değindi. Mayıs ayının altın alımlarında güzel bir fırsat olacağına değindi. Altın ve döviz yatırımlarında önemli kararlar alacağına değiniyor. 

NOT: Yatırım tavsiyesi değildir.