Altın Fiyatları Fırladı Yeni Rekor Geldi

Altında fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcısını mutlu eden altın fiyatları borcu olanları kara kara düşündürüyor. Sert çıkan altın yeni rekorlar kırdı.

Altın Fiyatları Fırladı Yeni Rekor Geldi

Altın fiyatları her gün yeni bir rekor kırmaya devam ediyor. Yılbaşından sonra 1.100 lira seviyesini aşan gram altın adım adım 1.200 lira seviyesine yaklaşıyor. Her gün yeni bir rekor kıran gram altın az önce 1.173 lira seviyesini aşarak yine bir rekora imza attı.

Ons Altın Yükseliyor

Gram altın, ons altına paralel olarak yükseliyor. ABD’nin faiz artırma politikasında sakinleşmesi sonrası doların baskılanmasını kıran ons altın fiyatları uzmanların kritik eşik olarak adlandırdığı 1.950 dolar sınırına dayandı. Ons altın fiyatları şuan 1.940 dolar seviyesinde işlem görürken uzun süredir yakaladığı en yüksek seviyeyi yakaladı.

Gram Altında Rekor

Dünü 1.167 liradan kapatan gram altın, az önce yeniden hızlı bir ivme yakalayarak sert bir şekilde yükseldi. Kendi rekorunu kıran gram altın tarihinin en yüksek seviyesine çıktı ve 1.173 liraya kadar ulaştı. Şu sıralar bu seviyelerden işlem görüyor.

Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu

Serbest piyasada 2.000 liraya yaklaşan çeyrek altın fiyatları da tarihinin en parlak dönemlerini yaşıyor. 1.960 lira seviyesine kadar çıkan çeyrek altın fiyatları 1.957 liradan işlem görüyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /