Altın Fiyatları Durmuyor Gram Altında Bir Rekor Daha Geldi

2023 yılına hızlı bir giriş yapan altın, her gün yeni bir rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın bugünde yeni bir rekora imza atarak tarihi seviyesini gördü.

Altın Fiyatları Durmuyor Gram Altında Bir Rekor Daha Geldi

Altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. 2023 yılına hızlı bir giriş yapan gram altın, önce 1.100 lira kritik baraj seviyesini aştı. Daha sonra aştığı bu seviye ile beraber her gün yeni bir rekora imza atarak en yüksek seviyesine ulaştı.

Ons altına paralel olarak yükselen altın fiyatları bugün 1.138 lira seviyesini yakalayarak tarihi rakamları gördü. Gün içerisinde 1.130 lira seviyesine kadar gerileyen gram altın daha sonra yeniden atağa geçerek 1.138 lira seviyesine kadar çıktı. Şu sıralarda 1.136 liradan işlem görüyor. Gram altın dünü de.1.133 liradan kapatmış ve güne bu rakamla başlamıştı.

Çeyrek Altın

Gram altının fiyatının yükselmesiyle paralel olarak çeyrek altın fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Serbest piyasada çeyrek altın şu sıralar 1.894 liradan alıcı buluyor. Çeyrek altın fiyatları 1.899 liraya kadar çıkmış ve bu seviyeden geri dönüş yapmıştı.

Ons Altın

Uluslararası piyasalarda yaşana gelişmelerle beraber osn altında yükselişine hız kesmeden devam ediyor. Dünü 1.878 dolardan kapatan ons altın şu sıralar 1.882 dolardan işlem görüyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /